Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

DREAMTEAM

Kategori: Vardagen

Vi är fortfarande kvar här på ryahov i Jönköping och vad det verkar just nu så är det här vi förblir ett tag till iallafall. 
Vi kämpar på och det blir jobbigare och jobbigare för varje dag men tillsammans är vi ett jävla dreamteam och klarar nog banne mig allt sålänge vi har varandra. Inte nog med att Tobias sitter hos mig varje dag, dag in och dag ut och fixar med allting runt om, ser till att jag får hit packning, hämtar mat om jag är sugen på något, stöttar mig i varje steg jag tar så hade han även planerat i smyg att jag skulle få oväntat besök ikväll. Finaste Lina och han hade kokat ihop att hon skulle komma hit och överraska mig med lite tjejmys och tjejsnack. Guldvärt. Vi mumsade på räkmackor, fikade och satt i timmar och pratade, ni som känner oss vet ju att prata är något vi är ganska bra på, haha. Slukade åt mig all ny kraft jag bara kunde och njöt till max att för byta ut alla läkarbesök, barmorskor och undersköterskor mot Lina. Timmarna bara flög iväg tills de var dags att krypa ner i sängen och försöka sova., 

ALLT BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

Kategori: Förlossning, Gravilitet

Som förstföderska har jag varit så inställd på att jag ska få gå över tiden, att de är lång tid kvar tills bebis är hos oss och dem sista sex veckorna känns som en evighet bort. Dock kanske de inte alls blir så, vi är sedan i måndags inlagda på Ryahov i Jönköping för övervakning då bebisen verkar vilja ta världen med storm redan nu.

 
Vi längtar så mycket men vi hoppas bebis vill stanna i magen ett tag till och tar just nu en timme i taget och varje dag är en vinst att den gottar till sig lite till. ♥️ 
 

EN KVÄLL I GODA VÄNNERS LAG

Kategori: Vardagen

I det enkla bor de vackra, en kväll i goda vänners lag är nu i hamn och sängen kallar. Skrattat mig till magvärk och andnöd många gånger om ikväll. Nu får de bli sängen innan lördagen står för dörren.