Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

SNART REDO FÖR SISTA JULFIRANDET

Kategori: Vardagen

Oden kände nog på sig vad jag behövde som mest just nu, sömn. Han imponerade och sov från åtta igårkväll till halv tio imorse, wow! 

Idag blir det till att handla, städa och tvätt den sista tvätten samt att fixa och dona inför sista julfirandet som ska gå av stapeln imorgon, hos farfar och Helen och barnen. 🖤 

MYCKET HAR HÄNT SEDAN SIST

Kategori: Vardagen

Som rubriken lyder har det hänt mycket sedan jag skrev sist och saker och ting har förändrats, mitt i pysslande inför julen valde våran fantastiskt fina familjemedlem och älskling att vidga sina vyer och bege sig ut i skogen för att jaga rådjur, vilket hon gjort ett antal gånger innan men alltid kommit tillbaka efter någon timme eller när hon känt sig färdig liksom, denna gången blev de annorlunda och hon kom inte tillbaka… Fem olika fantastiskt duktiga sökhundar med hundförare har varit med oss i olika omgångar i skogen och vi har gått kilometer efter kilometer och mil efter mil men inte funnit någon hund ännu. Eftersom vi alltid haft henne lös överallt är detta en chock, att hon inte kommer hem till oss och gör familjen hel igen, som hon alltid gjort tidigare.
Vi saknar henne något galet mycket 
 

DET FINASTE VI HAR

Kategori: Familjen, Kärlek, Oden

Här kommer en liten tjuvkik på bilderna vi framkallade och vi är så nöjda! Älskar svartvitt, så fint! Har även beställt hem en ram som är i rätt storlek som den stora framkallningen och de kommer bli så fint i vårt hem.