Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

FÖRSTA GÅNGEN ÄR ALLTID SPECIELL

Kategori: Vardagen

Godmorgon på er! Idag ska vi möta upp Odens farbror på stationen och sedan åka mot tatueringsstudion tillsammans där han för första gången ska tatuera sig. Första gången är alltid speciell och första gången är alltid lite nervöst, jag minns verkligen första gången jag bokade tid och la mig under nålen. Hatkärlek blir det och man kan sedan inte få nog av att just tatuera sig. Smärtan är galen, när man väl är mitt under en sittning lovar man sig själv varje gång att aldrig utsätta sig för detta en gång till, men man har samma sekund som man är färdig glömt hur den kändes och vill direkt boka en ny tid. Medans vi är där ska jag faktiskt boka tider till både mig och Tobias. Nu är det dags att köra lite igen, tror det är fyra månader sedan jag körde sist. Nehe, dags att göra både mig själv och Oden färdig innan vi ska åka nu. Ha en bra dag, Kram 

INSKOLNINGSSAMTAL

Kategori: Vardagen

Tänk att vi igår planerade in inskolningssamtalet på förskolan som Oden ska gå på. Kan inte greppa att han blir ett år nästa vecka och att jag snart ska börja jobba igen, men ska bli så skönt med lite mer vardag än vad man haft detta ett och ett halv året man varit hemma. I september är det två år sedan jag gick hem från jobbet sista gången. Tiden går verkligen så fort. 

ETT HELT ÅR SEDAN

Kategori: Vardagen

Förstår inte att det redan gått ett år sedan jag låg i soffan gravid i vecka 33 och ringde till förlossningen i Eksjö och sa att någonting kändes konstigt. Jag hade så ont i magen till och från. Vi blev välkomna in direkt och hann vara där i 15 minuter innan dem akut skickade oss till Jönköping för att det var tvunget att finnas neonatalavdelning på sjukhuset för bebisen i magen hade tänkt att ta världen med storm tidigare än planerat. Väl framme i Jönköping startade resan med att göra allt för att Oden skulle vilja stanna i magen några veckor till.. Denna bilden minns jag som om det var igår, klumpen i magen, hjärtat i halsen och rädslan över vad som skulle hända.. (null)