Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

MORGONFIX

Kategori: Vardagen

Redan onsdag och snart är även denna veckan gången.. 
 
Sovmorgon även idag och Oden vaknade pigg och glad som vanligt och febern var som bortblåst, så skönt!
Just nu sover han middag och jag har förberett lunchen och fixat med tvätten, finns det något träligare än att hänga och plocka ner tvätt?.. Tror inte de faktiskt. 
 
Senare idag blir det en promenad med Frida om vädret håller i sig och regnet håller sig borta, annars är dagen oplanerad vilken också är skönt ibland. Pappan i huset är borta hela dagen och kommer hem sent ikväll så blir en heldag ensamma för mig och Oden. Nu ska jag passa på att ta en dusch innan han vaknar igen. 
 

VECKANS DEAL

Kategori: Vardagen

Vill tipsa om att Kapphal just nu säljer ut mössor och vantar från newbie med 70 procent rabatt.
 
Fyndade denna fina mössa till Oden igår för tretio kronor, riktigt kap. 
 

TISDAG OCH TORGDAG

Kategori: Vardagen

Tisdagen startade med sovmorgon och frukostmys, frukost-gröt till Oden såklart. Herregud vad han älskar gröt och hela tiden ska ha mer, så roligt att se. Lika matglad som sin mamma. 


Sedan begav vi oss på promenad neråt stan och skulle möta Erica på fiket innan vi intog stadens affärer och torget där det är torgdag varje tisdag. Köpte ny bikini till mig inför kommande babysim som startar nästa vecka, behövdes en ny då kroppen är något kurvigare än innan.. Samt vintermössa till Oden, visar den imorgon. 

Sedan smet vi hemåt och plockade av lite innan pappan i huset kom hem och vi fortsatte lägga plattor, kommer bli sååå bra.

 
Idag tog vi fram sittdelen till vagnen där Oden satt och kikade och plockade med sina leksaker innan han somnade en stund innan han vaknade och var superledsen. Förstod direkt att de var något då Oden aldrig är ledsen så pass. Mycket riktigt var de lite feber på besök.. Odens första feber någonsin.. 

Vi lagade våfflor och myste allihop innan jag smet iväg till affären och solariumet. Skönt med lite värme och att bli något brunare. När jag väl kom hem sov Oden för natten och vi ska snart göra desamma. 

Godnatt på er alla underbara läsare 💎