TISDAG OCH TRÄNINGSDAG

Tisdagar innebär alltid heldag med svenska i skolan. Absolut inte det roligaste jag vet men ack så nödvändigt till kommande arbeten vi ska ut i. Mycket dokumentation och samtal som ska skrivas om och skrivas den korrekt. 

Efter skolan var det dags för utvecklingssamtal. Konstigt nog heter det så även i vuxna år och att numera går man själv på dessa. Det gick toppen och kunde inte få finare ord och omdömen till mig, tackar verkligen för responsen och bekräftelsen att man är på rätt väg i det man gör och ska bli. 

När utvecklingssamtalet var färdigt åkte jag direkt hemåt för att hämta Oden och förbereda inför kvällen. Tisdagar innebär spinning för mig och innebandy för Tobias och Oden. Oden var så redo och har längtat så mycket till att det ska bli tisdag och det är innebandy. 

Väl hemma från träningarna blev de sen kvällsmat, blir väldigt sent oftast på tisdagar eftersom vi är iväg men så får de bli. Alla nöjda och glada trotts en senare kväll. Oden somnade sent och vi likaså men vad gör de ibland. En familj i rörelse helt enkelt 🖤 
Vardagen | |
Upp