Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

ÅRSDAG

Kategori: Vardagen

Igår firade vi två år med hojåkning och sandsjöfors. Hojen körde vi punka på och Sandsjöfors var dock stängt tisdagar så vi får helt enkelt hålla ihop ett år till och åka hit nästa år när årsdagen infaller på en onsdag. Kärleken är lika stark idag som för två år sedan. Tänk att jag fått äran att vara hans i två år! Jag ser fram emot hundra år till med just honom. Vår favorit och världens bästa pappa, han som är våran trygghet och hjälte. 

DERBYSEGER

Kategori: Oden, Vardagen

Aik vinner derbymatchen mot Djurgården och vi kommer somna med ett leende på läpparna. Född till gnagare. På norra kommer vi stå & gapa, lovar det blir ingen apa. Svart med gula ränder,  tar vi varandras händer ♥️

HUSETFULLT

Kategori: Minnen

Nu är helgen över och det har varit en riktigt bra och skön helg med huset full med barn och deras föräldrar, grillen har gått varm och vattenspridaren har fått svalka barnen ex antal omgångar och en del glass och godis har också mumsat på, sena nätter och alldeles för lite sömn. Vi vuxna har mest njutit av livet och allt vad just livet ger oss, men det har väen blivit endel nytta gjord.
Den nya slingan till gräsklipparen är nu nerlagd i gräsmattan och gräsklipparen gör sitt jobb igen. Garderoben fick sig en grovrensning och huset fick sig ett städ innan helgen led mot sitt slut. En fantastisk helg med andra ord.

Hur har eran helg varit?