Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

GLAD PÅSK

Kategori: Vardagen

Godmorgon! Hoppas allting är bra med er och att ni njuter av påsken med nära och kära. Här är det påskledigt för hela familjen och vi njuter av närheten med varandra och att få vara tillsammans. 
 
 

ETT ÅR TILLSAMMANS MED BLOGGEN OCH ER LÄSARE

Kategori: Vardagen

Idag har jag haft denna bloggen i ett års tid. Minns så väl när jag satt hem och väntade på Oden och var rastlös och fruktansvärt uttråkad. Följde en mängd andra bloggar och hade då haft uppehåll från skrivandet på den andra bloggen. Blev då sugen på att börja skriva igen, och framförallt skriva för min egna skull och ha något att kunna gå tillbaka till och se vad som hänt och vad vi gjort, sagt och gjort. Så fick det bli och jag startade denna blogg, dock inte förväntat mig att ni läsare skulle bli så många och stanna trotts att bloggen haft dagar den står still. Ni är fantastiska som ständigt kommenterar och lämnar ödmjuka och fina kommentarer. TACK!   

TREVLIG VECKA PÅ ER

Kategori: Vardagen

Tänkte hoppa in och säger godmorgon och önskar er en trevlig vecka! Här blir det en lite lugnare vecka med inte lika mycket stim som det var förra veckan, hoppas även på att det fina vårvädret kommer tillbaka till oss och inte detta snöblask som just nu vräker ner utanför fönstret.