Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

GÖTEBORG OCH RÄKFROSSA

Kategori: Ute på tur

Efter två dagar i Göteborg på Liseberg stressade vi igår hem och jag smet iväg på räkfrossan med härliga tjejer. Timmarna gick fort och natten blev lång men en kväll som går till historia. Sjukt bra kväll helt enkelt. Idag är jag ensam hemma så enbart tagit de lugnt och städat endel. Vikt in all tvätt, och det lär nog vara det tråkigaste som finns.. nu ska jag inta soffan med lite gotte och film. 💎 SHOPPING MED FINASTE VÄNNEN

Kategori: Vardagen

En dag i Eksjö med finaste vännen och Oden gudmor går mot sitt slut. Shopping och timmar på fiket. En människa jag skulle kunna spendera dygn med utan att problem. Guldvärd. ♥️ nu inväntar vi morgondagens äventyr och laddar med lite sömn, efter en totalt sömnlös natt. Även att Oden sovit som en gris har mina tankar skenar åt alla olika håll och av mig sömnlös natt. Nu laddar vi för behövlig sömn så att säga. 


DANMARK

Kategori: Kärlek, Minnen, Oden, Ute på tur

Igår kom vi hem efter två dygn i Danmark hos härliga vänner! Dagarna har gått superfort och vi har passat på att käka massa hos mat, strosa runt i hamnen och konstant umgås med massa vänner dygnen runt. 


När vi kom ner till Danmark i torsdag tog vi en promenad efter att vi packat in oss i boendet och kommit iordning. Hamnade på torget och tog en gammaldags pizza. Danmark och Sveriges pizzor är något olika så att säga. Sedan gick vi tillbaka till klubbhuset och timmarna gick innan vi smet iväg och kröp ner i sängarna. 


Fredagen startade med att jag fick sovmorgon då Oden och Tobias smitit neråt tidigare och lät mig sova tills jag vaknade, fantastiskt skönt! Sedan bjöds de på frallor, fläskstek och massa gott som dem andra hade ätit till frukost innan jag fixade iordning mig och vi skulle smita iväg på en promenad in mot torget. Där tog vi och käkade plankstek och herregud vad gott det var! 


Där efter tog vi vägen förbi hamnen och kollade på alla mängders mängder med båtar som låg i hamnen innan vi gick tillbaka och fortsatte kvällen med goda vännerna. 


Snabbt var det lördag och vi skulle bege oss hemåt. Först avnjöt vi en god frukost innan vi började packa ut och i bilen och skulle säga hejdå till alla. Runt två begav vi oss mot färjan som skulle ta oss till Helsingborg igen innan vi sedan skulle fortsätta färden hemåt, men ett mat-stopp i Ljungby fick se bli på vägen också. 


Inte alla bebisar som vid tre månaders ålder övernattat två nätter i klubbhuset i Danmark.  

Inte enkelt att få en bra bild när de står en motorcykel och blänker bredvid.. ♥️
Dessa pojkarna ♥️ Lilleman i sina coola jeans och piké
Alla var så imponerade över hur glad Oden var hela tiden och att han sov så bra. Våran glad älskling ♥️