Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

FÖRSTA DYKNINGEN SKA FIRAS

Kategori: Oden, Vardagen

Igår tog Oddan sig igenom första dykningen på babysimmet och det gick hur bra som helt. En kallsup eller två blev de men han gjorde inte en reaktion. Såklart ska det firas! Så idag var vi och utökade vagn-parken med en ny helt fantastiskt snygg Emmaljunga vagn. Älskar våran vita vagn i härligt läder, men insett hur smutsig den så enkelt blir när vi är ute på våra äventyr så nu fick det bli en svart 🖤 Dock blev det en framåtvända så ännu får han bara använda den när vi är ute i trädgården och han sitter och kikar eller liknande tills den åker fram på riktigt. 

 
 

LIVET PÅ LANDET, RENOVERINGEN FÖRSÄTTER OCH FILMMYS

Kategori: Minnen, Renovering, Vardagen

Igår körde Oden och jag på en heldag hos mamma,  livet på landet är verkligen helt fantastiskt och vilket väder det var igår! 


Promenad i skogen, fika och även en sovstund på alltanen i solen hann vi med innan vi begav oss hemåt och maten skulle lagas och intas. Kvällen blev lugn, kollade färdigt filmen som Tobias somnade igen i söndags och somnade tidigt. Så skönt att ta de lite lugnt. 

Idag har dagen spenderats med Andrea, fantastiska människa! Tiden gick superfort innan hon smet hemåt igen och de var dags att förbereda middagen. Ikväll blev de en lugn kväll för mig och oddan, medans pappan i huset snickrade på garaget. Nu är snart panelen färdig och det är målning, belysning och sista fixet kvar innan det är helt klart. Kommer bli så bra när belysningen är uppe överallt och då kan vi välkomna hösten på riktigt. 

Tog oss igen en film även ikväll innan vi kom i säng, nu ska det sovas gott och imorgon är det dags för babysim igen. Spännande! 

VILOPAUS FRÅN BLOGGEN, NAGELFIX OCH FRANSFÖRLÄNING

Kategori: Bara mig själv, Vardagen

Bloggen har fått vila denna veckan och helt andra saker har prioriterats. Ibland behövs det också, och viktigast av allt är familjen. 


Idag var jag och fixade naglarna igen, alltid lika nöjd och blev en enkel fransk med smycke. Hade även bokat tid för att göra fransförlängning, blev mega volym fransar och känns verkligen så bra. Avslutade även denna lyx-lördagen med trettio minuter i solariumet. Ibland måste man bara ta hand om sig själv lite extra och unna sig.