Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

NYA VECKAN ÄR HÄR

Kategori: Vardagen

Godmorgon, måndagen och den nya veckan är nu här! 
Hoppas ni får en fantastisk vecka! 
 
Här ska vi bara förbereda de sista inför avresan imorgon och städa iordning hemmet,
för vad är inte bättre än att komma hem till ett nystädat hem sen. 
 Dags att ta tag i dagen! 
 
Postar med en bild från odens ''nyföddsfotografering''. 
Är så glad att vi gjorde den, sexmånaders och även bokat in ettårsfotograferingen! 
För vem kan ha för mycket kort på sitt allt.. 
 
 

SÖNDAG

Kategori: Vardagen

Söndag igen och dags att ställa om klockorna. Då jag verkligen inte kunde somna i lördagsnatt blev klockan tre innan jag väl somnade och somnade med stress i kroppen över att Oden troligtvis skulle vakna en timme tidigare än vanligt då vi ställde om klockan, men inte. Jag vaknade vid halv nio av att han låg och blarrade i sängen och myste med sig själv. Kan ofta höra honom ligga och prata och dona lite med sig själv på nätterna men sedan somnar han alltid om av sig själv, så bara mysigt att vaka till och höra han.

 

Han har verkligen fått världens bästa humör och väldig sällan denna ungen är ledsen eller gnällig. Minns hur jag första tiden nämnde till fler som vi träffade att jag inte ens vet om han kan skrika knappt, altlid så nöjd och belåten. Enda gångerna han börjar små pipa är när han vill läggas i sängen liksom. Verkligen tacksam över detta! 

Förmiddagen ägnade vi åt att försöka få iordning allt inför kommande höstlovsvecka och veckans äventyr, för här ska hela familjen ut på äventyr! Så Odens väska står färdig och packad med allt han kommer behöva medans våra andras väskor är lite kvar att lägga ner i, men annars är de nästintill färdigt och höstlovet kan verkligen starta.

 

På eftermiddagen kom Tobias hem som hade köpt med sig smörgåstårta på vägen hem som var så god! Verkligen riktigt god för att vara färdigköpt. Sedan intog vi faktiskt soffan medans lilla killen i familjen vilade middag. Kvällen gick sjukt fort och det var dags för oden att somna för natten och sen blev det lite kvällsmat för oss vuxna innan vi också gick och la oss väldigt tidigt, hör ju som sagt inte till vanligheten att vi kommer i säng tidigt. Älskar när det händer dock, så mysigt!

 

Hoppar eran helg har varit bra och ni njutit av ledigheten! 

LÖRDAG MED BEBISGOS

Kategori: Vardagen

Startade lördagen med sovmorgon då jag inte ens hörde att Tobias smög upp och tog Morgonmys med Oddan. Så skönt! Tobias skulle iväg på hockey med ett gäng kompisar hela dagen och jag skulle på andra besök så var bara att hopp upp och fixa sig när man väl vaknat. 

Så när jag väl vaknat till och var redo för äventyr packade vi in oss i bilen och åkte till Nässjö och hälsade på en vän som också precis fått barn. Vilken känsla det är! Tänk att Oden, och ännu mindre men nu redan är såhär stor.. fikade och pratade så tiden bara flög iväg, något så galet fort som vanligt. Tänk att denna lilla mini människa är hälften pappa och hälften av mamma, och kommer bli en unge med vilja av stål. De är jag säker på, se så underbart fin hon är! 
(null)

Vi åkte sedan direkt ner till Virserum där vi skulle säga hej på mammas jobb (gruppbostad med funktionsnedsätta) så mysigt att den fick träffa Oddan och att dem blev så glada. Ett trevligt och spännande besök, som blev toppen. 🖤 

När vi ändå var i krokarna åkte vi såklart och hälsade på pappa också innan vi åkte hemåt och jag bäddade ner Oddan i sängen och själv tog kväller i soffan innan jag förflyttade mig till sängen.