Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

BADHUSET OCH PROMENAD

Kategori: Vardagen

Nya året är verkligen i full gång och det går precis lika fort som förra året, nu är vardagen igång på riktigt här i huset och Tobias är tillbaka på jobbet igen och skrutten och jag göra våra dagar fantastiska på vårt sätt. Mycket aktivitet och sällskap tillsammans med andra mammor gör dagarna helt perfekt och vi hinner faktiskt med galet mycket om dagarna, så roligt nu när Oden blir äldre och äldre och mer och mer intresserad! 

 

MÅNDAG- I måndags åkte vi till Eksjö för att möta upp Andrea och lilla Agnes, först tog vi en promenad runt militärens övningsfält och en sväng i stan innan vi satte oss på en restaurang och matade barnen och vi tog varsin sallad, riktigt god faktiskt. Jag som inte ätit sallad på tjugotvå år har nu gjort de två dagar i rad, herre min Jesus. 

Dessa två är helt fantastiskt! Galet vad fina dem är och vad glada dem är i varandra faktiskt! kärleksparet! 

Efter vi käkat klart packade vi ner barnen i vagnarna och begav oss till badhuset där vi skulle spendera några timmar, så skoj att testa olika badhus och se vad dem har för utbud för dem allra minsta. Eksjö var kanon faktiskt och hade mycket att erbjuda just dem allra minsta. Efter att vi badat var det dags att åka hemåt och direkt börja med maten. Panerad snitsel och potatis stod på menyn och även Janne kom förbi på middag och käkade med oss. Så roligt när folk tittar förbi utan att höra av sig innan, gillar att få oväntat besök och här står alltid dörren öppen för alla våra vänner liksom! 

 

 

TISDAG- Tisdagen började med sovmorgon och vi sov ända till halv nio, så jäkla skönt att Oden äntligen börjat sova hela nätter med bara ett mål igen. Medans han fick sin två första tänder hade han fem nätter som han fick för sig att han skulle äta tre gånger på nätterna och för vissa låter säkert det superlyxigt. Men inte för mig som inte är van att vara upp på nätterna med Oden och aldrig varit det, då är det faktiskt riktigt jobbigt och riktigt ovant. Men tack och lov är han tillbaka till sina gamla sovvanor och sover numera som en prins igen!

Så när vi väl vaknat till tog vi frukost båda två innan jag städade av och fixade lite innan mamma kom hit på kaffe, så glad Oden alltid blir när han ser mormor och morfar är helt galet! Medans mamma hade oden en stund passade jag på att åka och handla, var tvungen att testa deras nya fina bild såklart! Sedan åkte mamma hemåt och jag började med maten, gjorde kyckling i ungen och sedan pasta tillsammans med majs, gurka, sallad, dressing osv. Kycklingsallad helt enkelt.

Tobias kom hem på middag och åt tillsammans med oss innan han åkte tillbaka till jobbet en sväng och skulle fixa och dona lite till. Oden somnade vid åtta, antog han kikat i tv-tablån eftersom han somnade tre minuter innan farmen var slut, haha... Precis innan han somnade kom Tobias hem så vi intog sedan soffan en stund innan de sa poff och klockan var tio och det var dags att försöka komma iordning till sängen, båda två somnade som stockar tätt intill varandra, sover alltid som bäst när vi lägger oss tillsammans. 

 

Kommentera inlägget här: