Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

SÖNDAG

Kategori: Vardagen

Söndag igen och dags att ställa om klockorna. Då jag verkligen inte kunde somna i lördagsnatt blev klockan tre innan jag väl somnade och somnade med stress i kroppen över att Oden troligtvis skulle vakna en timme tidigare än vanligt då vi ställde om klockan, men inte. Jag vaknade vid halv nio av att han låg och blarrade i sängen och myste med sig själv. Kan ofta höra honom ligga och prata och dona lite med sig själv på nätterna men sedan somnar han alltid om av sig själv, så bara mysigt att vaka till och höra han.

 

Han har verkligen fått världens bästa humör och väldig sällan denna ungen är ledsen eller gnällig. Minns hur jag första tiden nämnde till fler som vi träffade att jag inte ens vet om han kan skrika knappt, altlid så nöjd och belåten. Enda gångerna han börjar små pipa är när han vill läggas i sängen liksom. Verkligen tacksam över detta! 

Förmiddagen ägnade vi åt att försöka få iordning allt inför kommande höstlovsvecka och veckans äventyr, för här ska hela familjen ut på äventyr! Så Odens väska står färdig och packad med allt han kommer behöva medans våra andras väskor är lite kvar att lägga ner i, men annars är de nästintill färdigt och höstlovet kan verkligen starta.

 

På eftermiddagen kom Tobias hem som hade köpt med sig smörgåstårta på vägen hem som var så god! Verkligen riktigt god för att vara färdigköpt. Sedan intog vi faktiskt soffan medans lilla killen i familjen vilade middag. Kvällen gick sjukt fort och det var dags för oden att somna för natten och sen blev det lite kvällsmat för oss vuxna innan vi också gick och la oss väldigt tidigt, hör ju som sagt inte till vanligheten att vi kommer i säng tidigt. Älskar när det händer dock, så mysigt!

 

Hoppar eran helg har varit bra och ni njutit av ledigheten! 

Kommentera inlägget här: