FREDAG

Vilken mysig dag. Började dagen med sovmorgon och en lugn start i soffan innan vi städade av lite och tvättade några maskiner med tvätt. 

På eftermiddagen kom Odens gudmor hit som skulle ha barnen en stund medans jag var och mötte upp en kille som jag är kontaktperson till. Vi skulle jullovs-bowla. 

När jag kom hem igen drack vi kaffe och fikade medans köttet stod och puttrade i ugnen. Blev egenmarinerat kött, potatisgratäng och rödvinssås tillsammans med sallad. Supergott och denna marinaden kommer jag absolut välja fler gånger att använda mig av. När vi hade ätit var det dags för lite kaffe igen innan vi klädde om och tog på oss morgonrockarna för vi skulle såklart bada också. 
Oden var så laddad på att få bada tillsammans med gudmor och storasyster 🖤
(null)

Snicksnackade länge och njöt så gott man kan med två barn i vattnet. Sen skulle alla duscha och när det var gjort kom Tobias hem från jobbet så jag och Paulina smet ut och la oss på alltanen och fyllde på kroppen med massa vatten och pratade i ett. Skönt att kunna pratat lite vuxenprat också. 

(null)

Sen åkte vi ner till affären för vi båda behövde handla och passade på att åka tillsammans innan hon släppte av mig hemma och jag mer eller mindre direkt la mig i soffan och kollade på när dem andra spelade super mario. När popcornen var slut och vi lika så sa vi godnatt och gick allihop och la oss. 
Bara mig själv, Familjen, Kärlek | | Kommentera |
Upp