Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

RASANDE TAKT

Kategori: Vardagen

Tisdagen är i fullgång och går som alla andra dagar i rasande takt. Galet vad kallt det var idag, dock gillar jag det. Blir så skön luft och friskt. Efter att vi lämnat tjejen i skolan åkte vi till Tobias jobb och plockade iordning stolsbenen och kikade om dem kommer att behöva målas ännu en omgång, velar lite men det får det blir. Hellre en gång för mycket än att trät skiner igenom lite.

Direkt när vi kom hem tände i öppnaspisen och startade tvättmaskinen och plockade iordning köket och startade även diskmaskinen, idag går maskinerna varma. Passade på att dammsuga och torka av köket när jag ändå var igång och Oden satt på golvet och plockade med sina klossar, så härligt att se honom leka. 
 
Ikväll är det simskola som gäller, medans vi är på simskolan ska Tobias och Oden måla stolsben en sista gång så sen är dem färdiga. Även fastnat för en tapet nu, som vi nästan är helt säker på att det kommer bli. Den är så fin och passar verkligen in i rummet, hittar vi ingen annan som vi faller pladask för så blir det en vit, med blommor på i olika nyanser av grått. Galet fin.

Nu piper tvättmaskinen så bäst att gå och plocka ur den och starta den sista maskinen. Ha en toppen dag alla fina läser!
Kommentera inlägget här: