Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

NÅGRA AV FYNDEN FRÅN ULLARED

Kategori: Bara mig själv, Familjen, Minnen, Ute på tur

Nu är det åter igen fredag och helgen står för dörren, dock ingen skillnad för mig som är mammaledig, även så tacksam att Tobias har ett jobb som ger oss möjligheten att kunna äta lunch och ibland även frukost tillsammans även på vardagarna, lyxigt! Denna helgen är jag dock gräs-änka då Tobias är iväg på annat och kommer troligtvis hem imorgon eller kanske till och med på söndag, återstår att se men tills han är hemma igen kommer vi såklart sakna honom massor. 

Efter en sovmorgon och rostbiffmacka till frukost ska vi nu fortsätta att packa upp det sista och få allting på plats. Insåg igår kväll hur mycket kläder det var som nu skulle få plats på barnen rum, så fick skicka Tobias till Jysk och köpa fyra klädhängare. Helt galet att jag och tobias har en STOR walk in closet men ändå får vi inte plats! Tanken är att jag när tiden finns ska göra en stor rensning och verkligen sortera ur alla kläder. Roligare att kunna köpa ännu mer nytt när det finns mer plats än som nu när man måste göra plats när man köpt en större mängd nytt. 

Tycker dock inte dem är sådär galet snygga men dem är praktiska och smidiga just nu så får stå ut ett tag.   
 
 
Tänkte även ska skulle ladda upp ett par bilder på några av inköpen som kommit upp ur påsarna hittils... 
 
Ursnygg skinnjacka och pälsväst tillsammans med ett par varma skinnhandskar och snygga skor kommer passar perfekt tillsammans med svarta freddy w.rp! Allt detta köpt på gekås! 
 
Smycken kan man verkligen aldrig få för mcket av, aldrig! Älskar silver med enkla detaljer men endå stilrent. Helt i min smak! Guld har aldrig fallit mig i smaken, till och med min förlovningsring är vitt guld med fyra slipade diamanter, stilrent men med detaljer som verkligen framhäver sig snyggt. Många som ofta kommenterar hur fin och snygg den är, då blir man extra glad och nöjd! 
 

Eftersom jag lyckades tappa min nya telefon med nya skalet i asfalten på Gekås parkering och hörnet på skalet jag hade flög bort så kändes det nödvändigt att köpa ett nytt då jag med säkerhet annars skulle tappa telefonen igen och den garanterat skulle landa på just det hörnet. Har innan alltid köpt mobilskalen från ideal of Sweden men hittade inget som föll mig i smaken så testar denna gången ett skal från Holdit, också designat i Sverige. 

 

Är det något man verkligen aldrig kan får för många av är det hörlurar, ibland tror jag att någon av mig eller Tobias verkligen äter hörlurar! Köper med säkerhet tjugo par per år men ändå finns det inga när man väl behöver dem eller står fullt påklädd och ska ge sig ut på promenad. Köpte ett par för att testad denna sorten då både jag och Tobias är väldigt gräsna med just hörlurar, dem ska sitta perfekt och ha bra ljud, det är ett måste!
Sen är det ett plus att om jag faller för dessa finns dem att köpa på ica maxi för 249:- hur bra och smdiigt!?
 
 

Bäddset från borganäs, velade mellan detta och ett annat bäddset som var i marmor men insåg sedan efter lite velande att vi har marmor hemma och jag inte alls tyckte det passade i vårt sovrum. Tur jag inte köpte de, hade gjort mig galen att komma hem och inse att vi redan har just de beddsätet och att det inte ens passar hos oss... Köpte även tre stycken nya dubbellakan, så skönt med allting nytt och sådär galet vitt! 

 

Oden däremot fick nytt bäddset med marmor, på hans rum gjorde det sig verkligen snyggt och passade perfekt! Nu kan våran prins fortsätta sova gott i sina snygga lakan. 

 

Grytlappar och grythandske köper jag verkligen VARJE gång jag är på någon större affär, tycker jämnt dem blir så fula snabbt och sen är det även roligt att kunna ända och byta ofta då det är en intressant detalj i köket. Har fått flera kommentarer om hur vårt kök ser ut efter att ni ett lite små inblickar av de, självklart ska jag senare visa er hur just vårt kök ser ut och hur det hela tiden är under förändring. Jag är en människa som helst skulle renovera en gång om året och ändra inredning varannan månad, ibland får jag hejda mig helt enkelt... 

 

Handdukar i mängder som också är från borganäs samt nya badrumsmattor fick också följa med hem. Denna gången köpte vi sju små handdukar och sen tolv av dem stora. Skönt att alltid ha samma serier och eftersom vi just nu har så galet många olika ska det bli väldigt skönt att häva dem i soporna och sedan bara kunna köra på likadana. Praktiskt och snyggt på samma gång, och även lite snyggare och mer ordning i dem garderoberna vi förvara lakan, bäddset, örngott och handdukar och så vidare i. 

 

Det var lite av det jag hunnit fota hittills, kommer såklart galet mycket mer senare men får dela upp det lite då det hela tiden kommer saker emellan och mycket annat som ska hinnas med.  

Kommentera inlägget här: