Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

FANTASTISKT JULFIRANDE LITE FÖR TIDIGT

Kategori: Vardagen

Igår var det dags för julfirande hos farmor, då vi firar vartannat år med våra föräldrar på självaste julafton och det har klaffat så bra eftersom det helt passar in hur min syster gör och hans syskon, kan inte bli bättre.

Dagen var helt fantastisk, mängder med god julmat och alla hade varit snälla även i år så tomten hann titta förbi hos oss även i år. Tobias som varit iväg på jobb kom senare på eftermiddagen och hängde på i julfirandet, då något galet trött och sliten vilket är förståeligt. Han hann dock med julklappsöppningen och fick se vad alla barnen fick och fick vara med på Odens första möte med tomten och alla paket. Oden som är orädd för exakt precis allting brydde sig inte ett smack om att sitta i tomtens knä eller att tomten kom, cool kille det där!

Alla barnen blev så nöjda över sina paket och även alla vuxna (Kommer bilder på alla fina julklappar inom kort)! Klockan gick fort så framåt åtta rullade bilen hemåt fullpackade med paket och nöjda och trötta barn somnade gott i bilen och bäddades ner i sömnen och sov vidare i sängen. Även jag och Tobias bäddade ner oss för en skön natts sömn, Tobias somnade innan han ens lagt huvudet på kudden tror jag…  

 

Kommentera inlägget här: