Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

HELGEN

Kategori: Bara mig själv, Kärlek, Minnen, Ute på tur, Vardagen

Helgen i de stora hela, som gick alldeles för fort.. FREDAG - Fredag innebar fredagsmys med världens bästa Lina medans Tobias var iväg på annat håll. Som vanligt gick munnarna i ett och tiden sprang iväg. Men båda två skulle försöka komma i säng då det vankades 30-årsfirande för denna människa på lördagen. 

LÖRDAG - Vilken dag det blev och vilka minnen vi skapade. Hela tjejligan kidnappade Lina vid elva och begav oss mot Sävsjö där vi skulle spendera några timmar på Boda Borg. Tävlingshjärnorna kom verkligen fram och en del banor förklarade väl ganska tydligt att vi inte hade så mycket till hjärna alls.. sjukt roligt och skulle verkligen vilja göra det fler gånger! 

Sen begav vi oss vidare mot Sofie där de vankades mat, vin, spel och mängder med skratt, fika också förståss. Lina är ju våran fikar drottning. Timmarna gick fort och klockan slog skapligt sent in på natten innan vi trillade hemåt. Fantastisk kväll med ligan ♥️ 

SÖNDAG - En lugn söndag som verkligen föll sig passande efter en fullspäckad vecka. Storhandlade medans Tobias och Oden var och fixade annat, vad är inte bättre än välfyllt kylskåp och frys. Passade på att torstädade och medans Tobias storstädade bussen innan vi tog kväll och myste ner i soffan och intog söndagsfilmen. Perfekt dag även denna dag. 

Kommentera inlägget här: