Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

FREDAGSMYS, BESÖK I GRANNLANDET, STORSTÄDNING OCH SLUTLIGEN SÖNDAGSMYS

Kategori: Vardagen

Helgen som var full med planer börjar leda mot sitt slut. 
 
Fredag - Förmiddagen blev lugn för mig och Oden, fixade och donade hemma. Han tog en rejäl powernap på dagen och som tur var befann sig Tobias i stan och kunde svänga förbi och hämta L från skolan, en kompis följde även med hem. På eftermiddagen åkte vi ner en sväng på stan och skulle hämta ut paket och även handa lite. Då Tobias skulle vara iväg hela kvällen valde vi att ta med pizza hem och mumsade på, tjejerna lekte vidare och jag började packa kidsens väskor som dem skulle ha med sig när dem skulle till mamma och pappa på lördagen när dem skulle vara där och sova över tills söndagen. Har nämnt det innan och kan inte nämna det för många gånger hur tacksam jag är att vi har dem så nära och att dem alltid ställer upp för oss, på alla sätt och vis med allt! Kvällen innehöll fredagsmys och fångarna påä fottet innan vi alla checkade ut och skulle ta några timmars sömn. 
 
Lördag - Dagen startade tidigt och vi skulle göra oss klara för att lämna av barnen och bege oss vvidare ner till Virserum där vi skulle åka på bussresa med Tobias klubb till Damnark över dagen/natten på mc-träff. Bussen rullade klockan 10 och resan ner gick kanon, var framme runt tre då vi sa hej till alla och begav oss inåt torget för att få i oss lite mat, såklart blev det plankstek! Kvällen gick fort och det var så roligt att träffa alla vänner från grannlandet även om det bara var över dagen, vid elva-tiden rullade bussen mot färjan igen som skulle ta oss till sverige. Även resan hemåt gick bra, dem flesta var nöjda för dagen och sov hemresan, vi var hemma i Virserum runt halv fyra, såklart hade vi fixat sovplats hos en kompis där men valde att åka hem till vetlanda och få sova hem, vad är inte bättre att somna i egensäng och vakna hemma!? Så nöjda med dygnet somnade vi hemma. 
 
Söndag - Vaknade redan vid elva trotts väldigt få timmars sömn, men kände ingen större stress med att gå upp så låg kvar i sängen och drog mig en bra stund innan jag klev upp. Passade på att städa och torka av alla golv medans Tobias åkte ner till mor och far till kidsen. Imorgon börjar även älgjakten så han hade endel kvar att fixa med inför de. Tog en paus i städandet och Paulina kom förbi på kaffe. Nu ska de sista fixas inför veckan innan jag ska ta en låååång dusch och invänta resten av familjen som ska komma hem och några timmar och det är dags för söndagsmys innan läggdags. 
 
Denna veckan är verkligen fullspäckad och det är något varje dag! Bvc, mamma-bebis träning, babysim, fotografering i nässjö, fredagsmiddag med en vän och 30-års firande med tjejkompisarna. Mycket att se fram emot just nu och veckorna verkligen bara springer iväg. Tur man älskar högt tempo och när det händer saker! 
Kommentera inlägget här: