Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

JULTIDNINGAR, JULKALENDER OCH UTVILADE

Kategori: Vardagen

Gårdagen gick i rasande fart, kändes som man nyss lämnat i skolan när de igen var dags att hämta, följde även med en kompis hem så de var fullt ös. Sen väntade vi inte Tobias som skulle komma hem från jobbet och äta middag, kotletter i sås och potatis fick de bli. 

Sen var de dags för kvällsyslor i vanlig ordning, hann även med att sätta mig och skicka in Leonas jultidningar igår, så hon har nu valt prylar och väntar på att få dela ut beställningarna. Så mysigt med jultidningar, jag älskade de när jag var mindre och böeb stjärn-säljare fyra år i rad faktiskt! Så fått välja väldigt bra prylar. 

Sen kom Tobias och jag in på att börja pratat julkalendern så när Oden somnat började vi titta på sunes jul som gick 1991, så roligt och vilken bra julkalender! Efter ett gäng avsnitt tog vi lite kvällsmat och kröp ner i sängen för att kolla på det sista avsnittet från bonde säker fru som vi missade denna veckan. Tur det finns play för oss som verkligen aldrig hinner kolla på tv. Kollar alltid allting på play. Älskar att kunna se de när man vill, vart man vill.  

Efter de somnade vi ovaggat båda två och vaknade faktiskt utvilad även idag. Woho! Oden fortsätter samarbeta och sover hela nätterna och är som en klocka på sina tider, då kan man inte vara annat än utvilad. 🖤 
Kommentera inlägget här: