Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

HÖSTLOV, DANMARK OCH LALANDIA

Kategori: Familjen, Minnen, Oden, Ute på tur

Nu är måndagen här och vardagen är tillbaka efter en vecka med höstlov. Vi spenderade fem dagarav höstlovet i fantastiska Danmark och Lalandia i Rödby. 


Härlig resa med fantastiskt boende och ett bra lekland. Tiden har gått så fort och det har varir fullt ös hela tiden! Från morgon till kväll. Vi har spenderat dagar inne på badlandet, monkey land, klättrat klätter vägg, hoppat på stora studsmattor, åkte skidor, spelar minigolf och även spenderat tid inne på spelhallen, för vem älskar inte spel! Vi spelade en hel del och de vann mängder med för kvitton som man kunde lösa in till leksaker sedan. Leona valde tre barbiedockor, ett megastort suddgummi och en snurra, Oden fick även en större firrari, en traktor och en självgående krokodil. Dock varit billigare att köpa allt i butik direkt men de var de värt, så roligt att spela!! Vinnarskallen i mig är rätt stark också.. 


Oden har även han älskat dagarna på Lalandia, myst runt i vagnen och sovit där han varit trött och fått vara med på de mest aktiviteterna på en annan nivå liksom. Nyfiken kille ska se och vara med på allt! Sen är han verkligen som en liten klocka denna fantastiska unge, även att vi varit borta och rubbat dem flesta rutinerna är han ändå som en klocka och somnar mellan sju och halv åtta för att sedan vaken mellan halv åtta och åtta, bortskämda alltså. ♥️ 


(null)

Är man dock för nyfiken för att kunna koppla av på monkey land kan man somna hur som. Älskade barn! 

(null)
Stora tjejen som älskar att åka skidor ville såklart gå på skidskolan, så de bokade vi in och spenderade onsdagsförmiddagen på. 

(null)
Leona och jag klättrade ihop medans Tobias och Oden tog mellanmål. Så jäkla roligt! 

(null)
En minut efter man vaknat och man bara hör hur han ligger i sängen och myser och skrattar, sen får man denna minnen när man väl vaknat till och kollar ner i sängen 🖤 

(null)
Hela familjen hade morgonmys, pappan i huset var tröttast dock, haha.. 


På onsdagskvällen när vi andra kröp ner i sängen och skulle sova smet Tobias iväg till Tyskland över natten och tog en besök på Calles. Smidigt och enkelt då de Puttgarden ligger precis vid Rödby och sen är resten av resan smidig även den, så gick kanon och vi vaknade av att han kom tillbaka till stugan på morgonen igen och hade även köpt med nybakat frallor, mums! Frukost är nog verkligen de bästa målet på hela dagen när den är sådär perfekt och man verkligen är pigg och utvilad och kan sitta och mysa! 


(null)

Morgonhumöret på denna unge är det verkligen inget fel på. 


Tanken var att vi skulle åkte hem på fredagen men på torsdagen fick Tobias information om att det var en mc-träff i hornbeak som han ville gå på då, så vi bokade ett hotell mellan hornbeak och Helsingör fredag till lördagen och spenderade en natt där också! Medan han var iväg på festen gick vi runt och spanade in hotellet som låg precis vid havet och hittade ett pingisbord och spelade lite vid innan vi intog restaurangen och skulle äta till mat. (null)

Mys på resturangen medans Tobias var iväg. 


(null)

Blev en fin kalv på tallriken med en underbart god sås för min del och köttbullar med stekt potatis till Leona. Supergott! 


Sen gick vi in på hotellrummet igen där Oden somnade för natten och vi andra duschade av oss innan vi tog fram kortleken och spelade en del innan vi alla somnade för natten i väntan på Tobias. Vakna till hotell frukost kan vara de bästa, så gott och sen var verkligen helt perfekt! Så njöt avhotellfrukost innan vi lämnade hotellet och åkte mot Helsingör där vi skulle hälsa på en gäng kompisar på mc-klubben och plocka upp våran fina vän som skulle åka med oss tillbaka till Sverige och verkligheten igen. ÄLSKADE DANMARK OCH ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR! ♥️ 

Kommentera inlägget här: