Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

ÄLSKADE NATUR OCH MINDRE ÄLSKADE FORDON

Kategori: Vardagen

Igår var vi och plockade hem året julgran och passade på att kalas för min pappa som fyllt år. Oden åkte pulka i skogen och dem andra tog fyrhjuling och trehjuling och gasade iväg. Så mysigt och rofyllt att gå i naturen, nyttigt även för barnen och oden älskar åka pulka och blir helt tokig om man stannar, goding. Gillar fart och fläckt. 
(null)

Även min mormor kom och åt middag och fikade med oss, så mysigt att vara tillsammans och åndå bara göra de enkelt. 
"I de enkla bor de vackra" 

Lika mysigt var de inte påvägen hem, då vi hade tagit bussen dit eftersom vi skulle ha med oss granen hem och pulkorna oså, batteriet strulade redan när vi skulle åka så bestämde oss redan då att mamma och pappa skulle köra med oss efter som de strulade igen. Mycket riktigt gjorde de det, stannade i stenberga igen och tog oss nästan en timme att komma iväg igen. Tur de finns fina människor som är hjälpsamma och att vi är ett jäkla dream team. Så mamma och pappa tog barnen och vi körde snabbt hem och Tobias fick åka och ner till garaget och meka och dona.. stackaren! Aldrig en lugn stund för honom. 

Barnen somnade omedelbart och jag kröp också ner i sängen med datorn. Mysigt avslut på helgen när Tobias väl kom hem och vi somnade tätt intill varandra 🖤 
Kommentera inlägget här: