Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

SNART HELG IGEN

Kategori: Bara mig själv, Familjen, Kärlek, Oden, Ute på tur, Vardagen

Gårdagskvällen spenderades som ni redan vet hos frissan, alltid lika nöjd och nu är den omgångens löshår ett minne blått. Men nästa gång sätts det såklart i nytt igen. Så smidigt att alltid boka en ny tid när man lämnar salongen, då rinner inte veckorna iväg och man glömmer bort hur länge sedan det var man tog hand om håret. Nu ska håret få vila och andas tills det nya håret kommer på plats. 


Dagen spenderades på landet hos mor och far i solen, vilket väder det varit! Skogspromenad och mys. Plockade även i landet och fick med en påse med hemodlade potatis och morötter, så himla gott. Sen var det dags att hämta hem L från skolan och fick även med en kompis till henne hem. Medans dem lekte för fullt passade jag på att laga matlådor och fylla frysen med, hela tio stycken fick det bli idag. Så smidigt att ha färdigt då vi är väldigt spontana av oss och ibland ger oss iväg till vänner, familj eller liknande är det inte alltid blir en matlåda till kommande dag, men nu finns dem redo! 

Sen skulle dagens middag lagas och intas, enkel måltid som spagetti och köttfärssås med en massa vitlök i fick det bli idag och det gick hem hos alla som vanligt. Kvällen har spenderats till dem dagliga måstena och lokalen till Odens namngivning är bokad, även inbjudningarna har nått ut till familjen och vännerna. Kvällen avslutades sedan med en film i soffan. 

Imorgon är det redan fredag och helgen är fullspäckad. Älskar helgen som innehåller mycket planer och saker att se fram emot, men såklart är det skönt med lugna helger också. Men kommer bli en riktigt bra helg, det känner jag på mig! 

Nu ska vi inta sängen och ladda batterierna! Sov så gott 🖤 

Både löshår och utväxt ett minne blått. Alltid lika nöjd när man varit hos bästa frisören!
Kommentera inlägget här: