Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

HALVA VECKAN GÅNGEN

Kategori: Bara mig själv, Kärlek, Vardagen

Startade dagen som vanligt runt åtta med morgonmys och frukost innan vi skulle förbereda oss för dagens aktivitet. 

Som ni vid dehär laget vet innebär onsdag babysim! Stod länge och övervägde om vi skulle ta bilen idag då det var riktigt höstväder ute, men tog en chansning och bäddade ner Oden i vagnen och begav oss av mot badhuset. Så duktiga dem är alla barnen och vad alla utvecklas! Efter babysimmet idag var Oden helt slut, så pass att han somnade på mattan i omklädningsrummet. Så klädde på och bäddade ner en sovande killen vagnen inför promenaden hemåt. 

Tog även sällskap med en annan härlig tjej som går i samma babysim-grupp, så blev en liten extra promenad. Härligt att gå och prata och delar tankarna med någon som lever i precis samma. Bara några minuter hemifrån vaknade Oden, helt perfekt för att vakna till. 

(null)

Väl hemma blev de lunch för både Oden och mig innan vi började plocka ner gårdagen nytvättade tvätt och ställde alla blommor i vattenbad. Nu undrar ni säkert om jag alltid ger våra blommor så mycket kärlek som ställer dem i vattenbad, men då vi har Ernst korgar som krukor kan man inte vattna dem där i, vilket är såå dumt. Minsta lilla som skulle rinna över med lite vatten med jord i missfärgar dem direkt.. Planen är att dem bytas ut mot nya, men det får blir när vardagsrummet ska få sig ett lyft. 

Klockan gick fort och det var dags att börja med maten som skulle vara klar tills Tobias komma hem från jobbet. Kottletter i sås och potatis blev serverat som dagens middag. Påvägen hem åkte Tobias bort till lekia och fixade en grind till trappan då Oden fått fart på gåstolen. Det var inte alls så smidigt som jag trott då vi behövde en grind som var minst  en och tjugo i bredd. Men fanns som tur var förlängare att köpa så de blev superbra ändå tillslut. 

Då vi insåg att vi fått in endel vatten i källaren under dagens ösregn fick Tobias vända tillbaka till jobbet och hämta en avfuktare och fixa med det. Ibland är man extremt glad över att han har allt och lite till och kan fixa det mesta. Påvägen hämtade han även min överraskning, tre par FREDDY WR UP hade kommit på posten till mig, svart såklart. Finaste sambon man kan tänka sig 🖤 

(null)

Hann även med att kika på kvällens avsnitt av bonde söker fru innan sängen nu kallar på oss och vi ska krypa ner och invänta morgondagens projekt och planer 🖤 
Kommentera inlägget här: