Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

BVC, ÄLGJAKT OCH PAKETHÄMNTNING

Kategori: Vardagen

Igår fanns inte tid till bloggen då dagen verkligen gick i ett. 


Började dagen med ett besök på bvc, allt gick bra och de såg fint ut. Hade inte stigit supermycket i viktigt men nu rör han sig mer så det brukade vara vanligt att dem planade ut viktkurva nu. 

Väl hemma kom sms om att det fanns paket att hämta ut på affären. Så typiskt att det aldrig slår fel och man precis kommit innanför dörren, men de fick oss en anledning till att ta en promenad och hämta ut paketen. Paketen innehöll saker till namngivningen, de mest till dukningen och smyckning av lokal. Kommer bli sååå bra verkligen! 

När vi kom innanför dörren hade Oden somnat i vagnen och tog en redig powernap, och som ni vet var Tobias iväg på älgjakt så jag passade på att laga middag, helt galet vad tråkigt det är att laga mat och äta ensam.. Lax, potatis och sås fick det blir, enkelt och gott. Lagom tills maten var uppäten och undanplockad vaknade Oden och vi myste resten av kvällen tills det var läggdags för honom och jag intog soffan och kollade på kallstarta medans jag väntade på Tobias. Vilket program, hade gåshud hela programmet igen! 

När han väl kommit hem blev det kvällsmat och han skulle fixa inför dagens jaktdag innan vi kröp ner och somnade tätt intill varandra 🖤 

Paketen som innehåller prylar till Odens namngivning.
Kommentera inlägget här: