Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

BESÖK PÅ JOBBET OCH SPONTAN RENOVERING

Kategori: Kärlek, Renovering, Vardagen

Fredagen startade vi med att ta en promenad till jobbet och kika hur dem har det och allt nytt som sker där! Såklart var Oden tvungen att spana in och testa mammas plats på jobbet. 

(null)

Hann även med en runda ute i produktionen och se allt nytt även där, händer så mycket på ett år och ännu mer när jag väl ska tillbaka. Ute i produktion behöver man såklart hörselskydd. Kanske blir ett skyddsombud av honom... 
(null)

Vilken huvudvärk jag kommer ha när jag ska tillbaka till jobbet igen och ha kolla på allt nytt och all produktion. Men det är ett senare bekymmer! 

Sen gick vi hemåt och påväg hem inser jag att det blivit punka på vagnen, suckade och kämpade oss hemåt för att lämna vagnen på lagning till pappan i huset. 

Kvällen planerades som lugn och skulle bli hämtmat i soffan hela kvällen. Men ni som känner oss vet att vi väldigt sällan sitter still och njuter av lungnet så det blev ändrade planer, som även jag var väldigt ovetlandes om! 

Skickade nämligen sms till Tobias att han skulle köpa dammsugarpåsar påvägen hem, vilket inte bara blev det. Utan hem kommer han även med en ny torktumlare då våran för ett längre tag sedan sa godnatt och adjö.. Vi kan heller inte göra något på lagom nivå så vi startar med att tömma tvättstugan och storstädar den innan vi kör in den nya och även kommer på att vi kanske ska fixa lite mer bänkytor och förvaringsutrymme men även lite nytt vid diskhon. För vem behöver inte bänkytor och bra förvaringsutrymmen!?

Så Tobias sticker iväg till jobbet och börjar fixa med plåtar medans jag städar vidare och förbereder inför att vi ska sätta det på plats. Händigare och kreativare man får man verkligen leta efter! Så duktig! 🖤

(null)
Har dock bara en kass bild som jag knäppte medans vi höll på och fixa så nya kommer när det är komplett med även inredning och allt kommit på sin plats ordentligt. 

Vi hann även med att foga och ställa iordning de mesta innan klockan visst slog ett och det var dags att slänga i sig lite kvällsmat och hoppa rätt ner i sängen och verkligen sova! 

Kommentera inlägget här: