Karin Johansson

NÄRMARE ÄN SÅHÄR KOMMER NI INTE..

FÖR DET SÅR MAN INTE SER - TRÖSTEN FÖR SVÅRT SJUKA BARN

Kategori: Vardagen

Efter lite mailkontakt och planering är det nu klart! Från och med idag kliver jag in ett samarbete med Cuddlings AB, och jag är verkligen så glad, extra stolt över just detta samarbete för att det är en länk till att även kunna hjälpa sjuka barn.

 

Vissa procent av all försäljning går till barncancerfonden och man kan även köpa och donera kompletta paket som skickas till sjukhus där svårt sjuka barn behöver ett gosedjur, snutte eller gosedjursplåster, hur bra är inte de?! Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Cuddlings har alltså möjligheten att göra skillnad genom att trösta barn och deras familjer som lever med cancern inom familjen.

 

 

''Cuddlings vill att alla barn ska ha en speciell vän att krama på och som lyssnar. Nu vill vi matcha alla era köp av gosedjur och skicka till barn som inte är hemma under julen, kanske dom är på ett sjukhus eller kanske barn som inte kommer att ha så många klappar under granen.

För 150kr skickar vi två gosedjur till barn som behöver tröst. 2, 4 eller 40 gosedjur, de gör alla skillnad för barnen i den stunden. Vi skickar dem i ditt namn eller ert företagsnamn senast 10/12 så att tomten hinner packa dom i säcken.''

Vill du donera Gosedjur och Gosedjursplåster och köpa hem egna till dina barn gör du det på länken nedanför! Alla människor har olika förutsättningar i livet så vill man inte eller kan man inte av olika anledningar göra just detta, kan man även köpa dessa fantastiska goseplåster på apoteket hjärtat, apotea och apoteket. 

 http://sv.cuddlings.com/shop 

 

KOMMENTARER:

  • Anna Sofia säger:
    2017-11-27 | 10:34:17

    Hej,

    Vilket fint inlägg! Tillsammans kan vi trösta fler barn. Vill bara lägga till att försäljningen på Yoga of hope plåster går 2,90 kr till Barncancerfonden. Om man vill donera ett gosedjur, matchar vi det eller om man vill köpa ett 36 pack med plåster, donerar vi 18 plåster till önskad organisation (finns en lista). Kram från oss på Cuddlings!

Kommentera inlägget här: