TISDAG OCH TORGDAG

Tisdagen startade med sovmorgon och frukostmys, frukost-gröt till Oden såklart. Herregud vad han älskar gröt och hela tiden ska ha mer, så roligt att se. Lika matglad som sin mamma. 


Sedan begav vi oss på promenad neråt stan och skulle möta Erica på fiket innan vi intog stadens affärer och torget där det är torgdag varje tisdag. Köpte ny bikini till mig inför kommande babysim som startar nästa vecka, behövdes en ny då kroppen är något kurvigare än innan.. Samt vintermössa till Oden, visar den imorgon. 

Sedan smet vi hemåt och plockade av lite innan pappan i huset kom hem och vi fortsatte lägga plattor, kommer bli sååå bra.

 
Idag tog vi fram sittdelen till vagnen där Oden satt och kikade och plockade med sina leksaker innan han somnade en stund innan han vaknade och var superledsen. Förstod direkt att de var något då Oden aldrig är ledsen så pass. Mycket riktigt var de lite feber på besök.. Odens första feber någonsin.. 

Vi lagade våfflor och myste allihop innan jag smet iväg till affären och solariumet. Skönt med lite värme och att bli något brunare. När jag väl kom hem sov Oden för natten och vi ska snart göra desamma. 

Godnatt på er alla underbara läsare 💎 


Vardagen | |
Upp